Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyłączenie niszczenia szkła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio postawiłem serwer na modach a jednym z tych modów jest Flan's mod mam tez packa na bronie palne i tu jest problem bo te bronie niszczą szkło na

na miejscach z couboidem można sobie strzelić w szybę i ta się niszczy da się to jakoś wyłączyć? w world guard albo gdzieś indziej proszę o pomoc :)

Flan's mod connect packs:

Battlefield 3 pack

manus_modern_warfare_package_v1.6.4a

manus_ww2_package_v1.6.4c

minecraft-smp_parts_package_1.6.4b_for_flans_mod_4.0

Modern Weapons Pack for Flans Mod 4.0

Parts Pack for Flans Mod 4.0

Wersja Flans 4,0,0 tylko na tej działają te dodatki

Silnik serwa MCPC+

Jakby co to pierwszy raz pisze temat więc sory jak coś źle robie.

Opublikowano

Jeśli nie masz flagi other-explosion to zobacz czy po dodaniu nadal bedzie sie niszczyc

Wyłączyłem w configu world guard wszystkie eksplozje żadna eksplozja z flana nie jest blokowana ale inne tak może trzeba jakoś world guard reinstalować?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

można wyłączyć niszczenie szkła oraz np. niszczenia terenu przez granaty czy miny.

w tym celu wchodzimy w content-packa Flan's Moda (nie rozpakowuj, po prostu odpal w WinRarze) wchodzimy w folder "bullets" i jeżeli chcesz wyłączyć niszczenie całkowicie, to w każdym pliku musisz zmienić true na false. w załączniku zaznaczyłem w jakiej linijce musisz to zrobić.

pozdrawiam.

bandicam 2014-03-06 22-06-07-741.bmp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...